Νέοι εκπαιδευτές της Limits Krav Maga στο πρόγραμμα Personal instructor training Krav Maga.

Ολοκληρώθηκεμετά από σκληρή και επίπονη προσπάθεια η εκπαίδευση για δύο ακόμη υποψηφίους εκπαιδευτές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη το πρόγραμμα Personal instructor training Krav Maga.
Η όλη διαδικασία ολοκληρώθηκε με επιτυχία από την Limits Krav Maga – LKM Krav Maga στις ακαδημίες Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αφορά άτομα που επιθυμούν ατομικά να εκπαιδευτούν στην έγκριτη ύλη του συστήματος ως επαγγελματίες εκπαιδευτές Krav Maga και να το διδάξουν.

Το πρόγραμμα εκμάθηση των τεχνικών και τακτικών αυτοάμυνας Krav Maga την μεθοδολογία, ειδικά stress drills , την επίσημη ιστορία του Krav Maga την μεθοδολογία εκγύμνασης κα.

Νέοι εκπαιδευτές της Limits Krav Maga στο πρόγραμμα Personal instructor training Krav Maga. 3

Το πρόγραμμα Personal instructor training Krav Maga έλαβε μέρος για την Αθήνα στην κεντρική ακαδημία της Limits Krav Maga – LKM που έχει έδρα στο Ολυμπιακό χωριό περιοχή Θρακομακεδόνες Αττικής και στην Θεσσαλονίκη στην Θέρμη Θεσσαλονίκης – Πυλαία.

Οι νέοι εκπαιδευτές της είναι : Ο Κωνσταντίνος Πανάνης περιοχή κάτω Κηφισιά και Αγία Παρασκευή και για την Θεσσαλονίκη η Δέσποινα Φελέγκου .

Η Limits Krav Maga – LKM είτε σε ομαδικά ( πριν τα lockdown και με το πέρας αυτού) ανακοινώνει δύο φορές το χρόνο προγράμματα εκπαίδευσης υποψηφίων εκπαιδευτών Krav Maga είτε σε προγράμματα Personal instructor training Krav Maga είτε στο ομαδικό και εκπαιδεύει στο αυστηρό πλαίσιο της Ισραηλινής αυτοάμυνας Krav Maga

Όσο για το πρόγραμμα “personal instructor training Krav Maga ” είναι ευέλικτο και ειδικά προσαρμοστικό σε άτομα που δεν έχουν το χρόνο ή την πολυτέλεια να παρακολουθήσουν κανονικά τμήματα σχολείων – course διότι εκεί υπάρχουν αυστηροί κανόνες ωραρίου και ημερών.

Είναι ένα ευέλικτο πρόγραμμα εκπαίδευσης εκπαιδευτών Krav Maga προσαρμοσμένο στις ατομικές ανάγκες κάθε υποψηφίου εκπαιδευτή.
Θα πρέπει να τονίσουμε το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν διαφέρει στην δυσκολία και στις απαιτήσεις ενός Course.

Η Limits Krav Maga LKM θα συνεχίσει το επόμενο διάστημα να εκπαιδεύει στο έγκριτο σύστημα του ιδρυτή του Krav Maga IMI system.