Krav Maga LKM

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

Προετοιμασία στην αυτοάμυνα.

Προετοιμασία στην αυτοάμυνα.

Είναι η προετοιμασία στην αυτοάμυνα απαραίτητη ώστε να αμύνεσαι με χρήση Krav Maga και να συμμετέχεις σε μάχη – αυτοάμυνα όταν χρειάζεται;

Δεν θα σας απαντήσω άμεσα ή μονολεκτικά. Θα σας εξηγήσω παρακάτω μερικά δεδομένα.

Ξεκινάμε με το ψυχολογικό συστατικό της ψυχικής προετοιμασίας πριν προχωρήσουμε στα βασικά της φυσικής βελτίωσης.

Πρέπει πρώτα να κάνουμε μια πολύ μικρή υπόθεση.
Ας δεχθούμε ότι το μηδέν συμβολίζει την πιο αδύναμη φυσική κατάσταση στην οποία μπορεί να βρισκόμαστε και το δέκα την άριστη.

Είναι εντελώς αδύνατο να αποδίδετε στο μέγιστο δυνατό βαθμό όλη την ώρα, στο δέκα δηλαδή. Επίσης, όπως καταλαβαίνετε η διατήρηση ενός μεσαίου προς υψηλού επιπέδου (μεταξύ οκτώ και δέκα) είναι πραγματικά μια πρόκληση. Οπότε, ίσως θα πρέπει να στοχεύσουμε σε μια επίτευξη ποιοτικού επιπέδου έξι έως επτά.

Η ευκολότερη μέθοδος για να βρίσκεστε συνεχώς σε κατάσταση εγρήγορσης από θέμα σωματικής άποψης είναι, για άλλη μια φορά, να προετοιμαστείτε εκ των προτέρων με:

1. Ασκήσεις αφύπνισης , νεύρο μυϊκής αντίδρασης και υπό stress training

Ο τρόπος εκπαίδευσης των μαθημάτων από την Linits Krav Maga γίνεται με συγκεκριμένη μεθοδολογία έτσι ώστε οι εκπαιδευτές να σας βοηθήσουν να γίνετε ευέλικτοι, δυνατοί, γρήγοροι αποτελεσματικοί ακόμα κι αν δεν έχετε χρόνο να προετοιμαστείτε για μάχη (π.χ. κατά τη διάρκεια μιας ξαφνικής επίθεσης και εσείς βρεθείτε σε μια αμυντική κατάσταση) ώστε να αντιδράσετε πλήρως ενστικτωδώς όπως επιβάλει το έγκριτο σύστημα αυτοάμυνας Krav Maga IMI System που διδάσκουμε.

2. Αξιολόγηση

Η γνώση του σώματός σας είναι απαραίτητη για την επίτευξη των καλύτερων αποτελεσμάτων. Πρέπει να αξιολογήσουμε ποια μέρη του σώματός μας είναι πιο ευάλωτα σε τραυματισμούς και να τα προετοιμάσουμε γρήγορα.
Στην Limits Krav Maga ο κάθε εκπαιδευόμενος είναι για εμάς διαφορετικός. Τον εκπαιδεύουμε, τον αξιολογούμε, τον προετοιμάζουμε για μια πιθανή δύσκολη κατάσταση στην πραγματική ζωή ( for real life situations ).

3. Διαχείριση πόρων

Πρέπει να εξασκούμαστε συχνά αλλά πρέπει πάντα να αφήνουμε αρκετή ενέργεια για να διατηρήσουμε το χρονικό στάνταρ του Krav Maga που είναι μια σύντομη μάχη λίγων δευτερολέπτων. Υπό αυτή την έννοια, ο όρος «προπόνηση» περιλαμβάνει όλα τα πιθανά σενάρια πραγματικής ζωής.

Όσοι προπονούνται με την Limits Krav Maga δεν έχουν την «πολυτέλεια» να αγχωθούν. Σκοπός είναι η άμεση αντίδραση, το άμεσο αποτέλεσμα σε λίγα δευτερόλεπτα.

4. Αποδοχή δύσκολων συνθηκών

Ένα από τα θεμελιώδη στοιχεία της Limits Krav Maga είναι ότι προσπαθεί σταδιακά να γυμνάσει ( με χρήση την ταχυδύναμη) το σώμα μας ώστε να συνηθίσουμε αλλά να αντέχει φυσικά και ψυχολογικά.
Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να αισθανόμαστε αυτοπεποίθηση ότι θα αποδώσουμε σε καταστάσεις που θα χρειαστεί ευκινησία, ταχύτητα και συντονισμό. Πρέπει να αναπτύξουμε καλή τεχνική που σχετίζεται με διάφορα στυλ μάχης για αυτό και πρωτοπορούμε έχοντας γνώση από την πηγή στο Krav Maga αλλά και επίσημες γνώσεις στο Fighting Combat Krav Maga και με παγκόσμιο ISO διεθνούς αναγνώρισης.
Ταυτόχρονα, το σώμα μας πρέπει να είναι σε θέση να ενεργεί αυτόματα και να ακολουθεί με ακρίβεια τις τακτικές και τεχνικές του γνήσιου Krav Maga που διδάσκει η Limits Krav Maga.

Εάν το σκέφτεσαι ακόμα, κάλεσε μας ή στείλτε μας μήνυμα για να κλείσετε ένα δοκιμαστικό δωρεάν μάθημα .

Limits Krav Maga οι ειδικοί στην Ελλάδα στο Krav Maga.

Play Video about Ποια είναι η Limits Krav Maga