Ποια είναι η Limits Krav Maga;

Το 2017 ιδρύεται η Ελληνική ένωση Limits Krav Maga – LKM με ιδρυτή και επικεφαλής της τον Ko Ντινόπουλο Θοδωρή.

Μαθήτευσε επί σειρά ετών στην διεθνή ομοσπονδία που ίδρυσε ο IMI το 1995 και εκπαιδεύτηκε από τους επίσημους Masters και Expert 5 . Πέρασε με επιτυχία διάφορα σχολεία εκπαιδευτών καθώς και τα δυσκολότερα και επίπονα σχολεία του Krav Maga με κορυφαία εκπαίδευση στα Fighting tactics expert level και εκπαιδεύσεις στο Ισραήλ βασισμένη από τους επίσημους Master και Expert του Ιδρυτή του Krav Maga , δείτε το αναλυτικό βιογραφικό της ιστοσελίδα μας.

Φέρουμε όλες τις επίσημες  υπογεγραμμένες και από Ισραηλινούς Masters και Expert 5 όπως : Αμνον Ντάρσα , Αβί Μοαγιάλ, Χάιμ Σασσόν, Ίσραελ Ταμίρ όλοι μαθητές του ιδρυτή του Krav Maga και υψηλόβαθμοι G.I.T το οποίο μας πιστοποιεί επίσημα και διεθνώς με υψηλό κύρος. Τιμούμε τους δασκάλους μας και συνεχίζουμε την δική μας ανεξάρτητη πορεία.

Η ύλη που εκπαιδεύουμε είναι από τους επίσημους Master και Expert του ιδρυτή του Krav Maga η οποία προσδιορίστηκε από ΙΜΙ μαζί με τους 4 επίσημους Master που είχε ορίσει από την δεύτερη διεθνή ένωση του 1995 και καταργώντας την πρώτη του 1978.

Φέρουμε το διακριτικό IMI όπως φέρουν και όλες οι ομοσπονδίες των επίσημων Master του Ιδρυτή του Krav Maga .
Έχουμε επίσημη κρατική αναγνώριση ως η μοναδική Ένωση από το Ελληνο Ισραηλινό επιμελητήριο

Δεν μπερδεύουμε αλλά συστήματα σπορ ή πολεμικές τέχνες με το Krav Maga διότι έχουμε την γνώση από την πηγή .

Δεν προσχωρήσαμε σε ισραηλινές ενώσεις Krav Maga για απόκτηση υψηλόβαθμων βαθμών ή για εντυπωσιασμό του κοινού, διότι δεν ανήκουν στην αλυσίδα εκπαιδευτών της δεύτερης ένωσης του 1995 που δημιούργησε ο ιδρυτής του Krav Maga (επίσημους Master και Expert), δεν μπερδεύουμε το κοινό με το Israeli compact ή security διότι δεν είναι Krav maga το Krav maga έχει δική του ύλη προστασίας τρίτου προσώπου και δεν είναι shooting training ή security.

Κύριος σκοπός μας είναι να εκπαιδεύσουμε στο Krav Maga κάθε άτομο ανεξαρτήτου φύλλου και ηλικίας ή θρησκείας εφαρμόζοντας εύκολες, γρήγορες και ρεαλιστικές τεχνικές της Ισραηλινής αυτοάμυνας του krav Maga για την αληθινή ζωή.

To όραμα μας είναι το Krav Maga να επανέλθει στην αξία που του αξίζει καταργώντας το από μια εμπορική επιχείρηση που έγινε τα τελευταία έτη με βαθμούς και αξιώματα, αλλά να υλοποιήσουμε το σλόγκαν που μας είχαν εμπνεύσει οι εκπαιδευτές μας : Every day hard training…Krav maga is not the Pants”!

Εκπαιδεύουμε με αυστηρές προδιαγραφές πχ ολιγομελή σχολεία εκπαιδευτών και σεμινάρια για την εμπέδωση των τεχνικών και τακτικών. Οι εκπαιδεύσεις των μαθητών βασίζονται σε αυστηρά πλαίσια με πλήρη αναβαθμισμένη ύλη και με μοναδική μεθοδολογία εκπαίδευσης, πχ εκπαίδευση του νεύρο-μυϊκού συστήματος υπό στρες .

Πρωτοπορούμε και στο τομέα της εκγύμνασης διότι εφαρμόζουμε πρόγραμμα (F.M.T) που ως βάση έχουν την ταχύ δύναμη, εκρηκτικότητα με παράλληλη αύξηση μυϊκής ενδυνάμωσης κ.τ.λ

Η LKM δίνει κρατική βεβαίωση εκπαίδευσης και συνεργαζόμαστε με κορυφαίους εκπαιδευτικούς ομίλους.

Η Limits Krav Maga έχει ταχεία ανάπτυξη και εκπαιδεύει σταδιακά σε όλη την Ελλάδα όπως Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Καβάλα, Χαλκίδα, Κατερίνη, Γιαννιτσά , Λάρισα, Ζάκυνθο, Εύβοια, Κόρινθο, Λάρισα, Δράμα σύντομα Ξανθή, Κιλκίς, Ρόδο, Κρήτη , Ναύπλιο … και συνεχίζουμε !
Επίσης έχουμε και στην Ευρώπη νέους εκπαιδευτές μας με παραρτήματα μας σε Ισπανία, Γαλλία, Πορτογαλία, και σύντομα Αγγλία και Γερμανία .

Limits Krav Maga – LKM για να προχωράμε … εν ειρήνη!

Επάνω