Ποια είναι η Limits Krav Maga;

Το 2017 ιδρύεται η Ελληνική ένωση – οργανισμός Krav Maga με την επωνυμία Limits Krav Maga – LKM Krav Maga με ιδρυτή και επικεφαλής Ελλάδος και Ευρώπης τον Ko Ντινόπουλο Θοδωρή.
 
Η ανάγκη ήταν επιτακτική λόγο ότι το Krav Maga έχει αρχίσει να  μεταλλάσσεται σε μια εμπορική επιχείρηση με εξπρές τίτλους και βαθμούς σε μαθητές και εκπαιδευτές.
 
Επίσης οι παραπλανητικές πληροφορίες περί του krav Maga και της ιστορίας του και υποτιθέμενους … Master.
 
Όλα αυτά τα φαινόμενα μας βρίσκουν αντίθετους και τον ιδρυτή της LKM καθώς και το 80% της Global Instructor Team,
επομένως δημιουργήτε η Limits Krav Maga – LKM.  
 
Η επίσημη γραμμή – γενεολογικό δέντρο της LKM.
 
Η LKM ανήκει στην επιστήμη γραμμή και γενεαλογικό δέντρο των επίσημων master του 1997 που όρισε ο ιδρυτής του συστήματος.
 
Η LKM πρωτοπορεί.
 
Δημιουργεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα και Ευρώπη & Αμερική επίσημη ύλη – curriculum στα Fighting Combat & Tactics Krav Maga Expert. Κατοχυρώνει με πνευματικά δικαιώματα της συγκεκριμένης ύλης της πιο εξειδικευμένης  & υψηλόβαθμης  παγκοσμίως  Expert  – Fighting Combat Krav Maga.
 
Κορυφαία μέχρι στιγμής της LKM.
 
Της ζητήθηκε να εκπαιδεύσει 300 άτομα για την ασφάλεια του Μουντιάλ του Κατάρ.
 
ISO 9001: 2015.
 
Η LKM προσφέρει διεθνή ISO 9001:2015 αυτοάμυνας εάν αυτό της ζητηθεί. Διαθέτει ISO ο επικεφαλής της διεθνής αναγνώρισης με αριθμό 1711BG241Q .
 
Ο επικεφαλής της LKM.
 
Είναι ο κος Θοδωρής Ντινόπουλος μαθήτευσε ως εκπαιδευτής Krav Maga επί σειρά ετών στην διεθνή ομοσπονδία Krav Maga που ίδρυσε αρχές του 1990 ο ιδρυτής του Krav Maga (Ίμριχ (Ίμι) Σντε-Ορ, ).
 
Πέρασε με επιτυχία διάφορα σχολεία εκπαιδευτών συν εκπαίδευση στο Ισραήλ καθώς πέρασε με πλήρη επιτυχία δύο φορές ως ο μοναδικός στην Ευρώπη και Ελλάδα τα δυσκολότερα και επίπονα σχολεία του Krav Maga με κορυφαία εκπαίδευση στα Fighting tactics expert level και ως Fighting Combat instructor το 2024 δημιούργησε σε παγκόσμιο επίπεδο διδακτά ύλη στα Expert Fighting Combat Krav Maga.
 
Επομένως έφτασε στα πιο υψηλά επίπεδα εκπαίδευσης ώστε να έχει το ηθικό δικαίωμα δημιουργίας οργανισμού Krav Maga αλλά και υπογραφής όπως ορίζει το πρωτόκολλο. (δείτε το αναλυτικό βιογραφικό της ιστοσελίδα μας).
 
Δικαστική απόφαση & νομιμότητα.
 
Η Limits Krav Maga – LKM επίσης φέρει επίσημη – συγκεκριμένη αμετάκλητη δικαστική απόφαση των Ελληνικών δικαστηρίων με αριθμό 32857 παράγραφος 3 που της δίνει το αποκλειστικό νομικό δικαίωμα να εκπαιδεύει μαθητές, υποψήφιους εκπαιδευτές, να διενεργεί σχολεία εκπαιδευτών και σεμινάρια κάτι που δεν κατέχει άλλος οργανισμός στην Ελλάδα κτλ
 
Επίσημο Brand Name.
 
Η LKM έχει καταθέσει επίσημα στο υπουργείο το λογότυπο της – Brand Name το οποίο είναι εκ των κορυφαίων στο Krav Maga. 
 
Η ύλη που εκπαιδεύουμε.
 
Η ύλη είναι από τους επίσημους Master και Expert του ιδρυτή του Krav Maga η οποία προσδιορίστηκε ξανά 1990 – 97 και πήρε την οριστική της μορφή.
 
Συγκεκριμένα.
 
Το 1997 ιδρυτής του συστήματος (εν συντομία το όνομα του ΙΜΙ) εγκρίνει την νέα διδακτέα ύλη την οποία και διδάσκουμε ως LKM.
 
Επίσης έχουμε λάβει επιπρόσθετη διδακτέα ύλη και από άλλους επισήμους οργανισμούς του Ισραήλ που ανήκουν στην επίσημη αλυσίδα των επισήμων master και συγκεκριμένα από την I.K.M και CORE.
 
Διακριτικό IMI.
 
Φέρουμε το διακριτικό IMI όπως φέρουν και όλες οι ομοσπονδίες των επίσημων Master του Ιδρυτή του Krav Maga .
 
Είμαστε μέλη του Ελληνο Ισραηλινό επιμελητηρίου.
 
Είμαστε αυθεντικοί και ξεκάθαροι.
 
Δεν μπερδεύουμε αλλά συστήματα σπορ ή πολεμικές τέχνες ή υποτιθέμενες ομοσπονδίες πολεμικών τεχνών με το Krav Maga διότι δεν έχουν ουδεμία δικαιοδοσία στο Krav Maga και ούτε το Krav Maga θεωρείτε πολεμική τέχνη αλλά σύστημα τακτικής αυτοάμυνας και έχουμε την γνώση από την επίσημη πηγή .
 
Ούτε προχωρήσαμε σε Ισραηλινές ενώσεις Krav Maga που δεν ανοίκουν στο επίσημο γενεολογικό δέντρο των επισήμων master του 1995 – 97 για απόκτηση υψηλόβαθμων βαθμών προς εντυπωσιασμό του κοινού.  
 
Δεν μπερδεύουμε ούτε παραπλανούμε το κοινό στην άγνοια τους με το Israeli compact ή security ούτε με  Ισραηλινές εταιρείες security που δεν είναι οργανισμοί Krav Maga, ούτε μπερδεύουμε το shooting training ( τακτική σκοποβολή ) με το Krav Maga.
 
Το όραμα μας.
 
Να επιφέρει η LKM στην Ελλάδα το Krav Maga την αξία του και τα ιδανικά του να εκπαιδεύσουμε στο Krav Maga κάθε άτομο ανεξαρτήτου φύλου και ηλικίας ή θρησκείας εφαρμόζοντας τις εύκολες, γρήγορες και ρεαλιστικές τεχνικές της Ισραηλινής αυτοάμυνας του Krav Maga για την αληθινή ζωή όπως τις δίδαξε ο ιδρυτής του συστήματος.
 
Οι εκπαιδεύσεις της LKM. 
 
Οι εκπαιδεύσεις μαθητών ή υποψηφίων εκπαιδευτών και γενικά των μελών μας, βασίζονται σε αυστηρά πλαίσια εκπαίδευσης λέμε όχι σε εξπρές βαθμούς (δεν κάνουμε εμπόριο βαθμών το krav maga) 
 
Επίσης τα σχολεία μας είναι “δυνατά” και ολιγομελή σχολεία ώστε να παρθούν σωστές βάσεις και γνώσεις, το ίδιο ισχύει και για τα σεμινάρια μας.
 
Εκπαιδεύουμε στο σλόγκαν που μας είχαν εμπνεύσει οι Ισραηλινοί εκπαιδευτές μας : Every day hard training…Krav maga is not the Pants.
 
Update της LKM.
 
Γίνεται διαρκώς αναβαθμισμένη έγκριτη ύλη που διδάσκουμε καθώς και στην μεθοδολογία εκπαίδευσης Krav Maga.
 
Επίσης γίνεται πλήρης εκπαίδευση του νεύρο-μυϊκού συστήματος και υπό πλήρη στρες προσομοιώνοντας την εκπαίδευση όπως ένα πραγματικό περιστατικό αστικής βίας άοπλης ή ένοπλης όπως στην αληθινή ζωή… Real Life!
 
Πρωτοπορούμε και στο τομέα της εκγύμνασης διότι εφαρμόζουμε πρόγραμμα (F.M.T) που ως βάση έχουν την ταχύ δύναμη, εκρηκτικότητα με παράλληλη αύξηση μυϊκής ενδυνάμωσης κ.τ.λ
 
Η ανάπτυξη της LKM.
 
Η Limits Krav Maga – LKM  έχει ταχεία ανάπτυξη και εκπαιδεύει σταδιακά σε όλη την Ελλάδα όπως Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Κυκλάδες Χαλκίδα, Γιαννιτσά , Ζάκυνθο, Εύβοια, Κόρινθο, Δράμα σύντομα Ξανθή, Κιλκίς, Ρόδο, Ναύπλιο, Λάρισα και Βόλο … και συνεχίζουμε !
 
Επίσης έχουμε και στην Ευρώπη νέους εκπαιδευτές σε Ισπανία, Γαλλία και σύντομα Ολλανδία.
 
Limits Krav Maga – LKM επίσημος νόμιμος οργανισμός για να προχωράμε … εν ειρήνη