Ποια είναι η Limits Krav Maga;

Το 2017 ιδρύεται η Ελληνική ένωση εκπαιδευτών Krav Maga με την επωνυμία Limits Krav Maga – LKM Krav Maga με ιδρυτή και επικεφαλής Ελλάδος και Ευρώπης τον Ko Ντινόπουλο Θοδωρή.

Ο επικεφαλής της LKM Krav Maga μαθήτευσε ως εκπαιδευτής Krav Maga επί σειρά ετών στην διεθνή ομοσπονδία Krav Maga που ίδρυσε αρχές του 1990 ο ιδρυτής του Krav Maga (Ίμριχ (Ίμι) Σντε-Ορ, ).

Πέρασε με επιτυχία διάφορα σχολεία εκπαιδευτών συν εκπαίδευση στο Ισραήλ καθώς πέρασε με πλήρη επιτυχία δύο φορές ως ο μοναδικός στην Ευρώπη και Ελλάδα τα δυσκολότερα και επίπονα σχολεία του Krav Maga με κορυφαία εκπαίδευση στα Fighting tactics expert level και ως Fighting combat instructor.

Επομένως έφτασε σε υψηλά επίπεδα εκπαίδευσης ώστε να έχει το ηθικό δικαίωμα υπογραφής όπως ορίζει το πρωτόκολλο. (δείτε το αναλυτικό βιογραφικό της ιστοσελίδα μας).

Έτσι φέρουμε όλες τις επίσημες υπογραφές από τους επίσημους Ισραηλινούς Masters και Expert το οποίο μας πιστοποιεί επίσημα και διεθνώς με υψηλό κύρος.

Η Limits Krav Maga – LKM επίσης φέρει επίσημη – συγκεκριμένη αμετάκλητη δικαστική απόφαση των Ελληνικών δικαστηρίων με αριθμό 32857 παράγραφος 3 που της δίνει το αποκλειστικό νομικό δικαίωμα να εκπαιδεύει μαθητές, υποψηφίους εκπαιδευτές, να διενεργεί σχολεία εκπαιδευτών και σεμινάρια κάτι που δεν κατέχει άλλος οργανισμός στην Ελλάδα κτλ

ISO 9001 : 2015
Παγκόσμια αναγνώριση.
Η Limits Krav Maga είναι η μοναδική ένωση στην Ελλάδα με παγκόσμιο ISO 9001- 2015 διεθνής αναγνώρισης με αριθμό 1711BG241Q

Η ύλη που εκπαιδεύουμε:

Είναι από τους επίσημους Master και Expert του ιδρυτή του Krav Maga η οποία προσδιορίστηκε ξανά 1990 – 98 και πήρε την οριστική της μορφή από τον ιδρυτή του συστήματος (εν συντομία το όνομα του ΙΜΙ) μαζί με τους 4 επίσημους Master που είχε ορίσει .
Επίσης έχουμε λάβει διδακτέα ύλη και από άλλους επισήμους οργανισμούς του Ισραήλ που ανοίκουν στην επίσημη αλυσίδα των επισήμων master και συγκεκριμένα από την IKM και CORE.

Φέρουμε το διακριτικό IMI όπως φέρουν και όλες οι ομοσπονδίες των επίσημων Master του Ιδρυτή του Krav Maga .

Είμαστε μέλη του Ελληνο Ισραηλινό επιμελητηρίου.

Δεν μπερδεύουμε αλλά συστήματα σπορ ή πολεμικές τέχνες ή υποτιθέμενες ομοσπονδίες πολεμικών τεχνών με το Krav Maga διότι δεν έχουν ουδεμία δικαιοδοσία στο Krav Maga και ούτε το Krav Maga θεωρείτε πολεμική τέχνη αλλά σύστημα τακτικής αυτοάμυνας και έχουμε την γνώση από την επίσημη πηγή .

Δεν προσχωρήσαμε σε Ισραηλινές ενώσεις Krav Maga για απόκτηση υψηλόβαθμων βαθμών ή για εντυπωσιασμό του κοινού. Αυτές οι ενώσεις δεν ανήκουν στην αλυσίδα των επισήμων master του 1995 – 97 όπως η Limits Krav Maga – LKM

Δεν μπερδεύουμε ούτε παραπλανούμε το κοινό στην άγνοια τους με το Israeli compact ή security και με Ισραηλινές εταιρείες security διότι δεν είναι οργανισμοί Krav Maga

Το Krav maga έχει δική του ύλη προστασίας τρίτου προσώπου VIP Krav Maga και ούτε μπερδεύουμε το shooting training με το Krav Maga .

Κύριος σκοπός μας είναι να εκπαιδεύσουμε στο Krav Maga κάθε άτομο ανεξαρτήτου φύλλου και ηλικίας ή θρησκείας εφαρμόζοντας εύκολες, γρήγορες και ρεαλιστικές τεχνικές της Ισραηλινής αυτοάμυνας του krav Maga για την αληθινή ζωή όπως τις δίδαξε ο ιδρυτής του συστήματος.

To όραμα μας είναι το Krav Maga να επανέλθει στην αξία που του αξίζει καταργώντας το από μια εμπορική επιχείρηση που έγινε τα τελευταία έτη με εξπρές βαθμούς και αξιώματα, και παραπλανητικούς τίτλους.

Ώστε να υλοποιήσουμε το σλόγκαν που μας είχαν εμπνεύσει οι Ισραηλινοί εκπαιδευτές μας : Every day hard training…Krav maga is not the Pants.

Εκπαιδεύουμε με αυστηρές προδιαγραφές πχ ολιγομελή σχολεία εκπαιδευτών και σεμινάρια ή μαθητές σε τακτικά τμήματα για την εμπέδωση των τεχνικών και τακτικών.

Η εκπαίδευση:
Οι εκπαιδεύσεις των μαθητών ή υποψηφίων εκπαιδευτών κτλ βασίζονται σε αυστηρά πλαίσια με διαρκώς αναβαθμισμένη ύλη στην επίσημη μεθοδολογία εκπαίδευσης Krav Maga.
Επίσης γίνετε πλήρης εκπαίδευση του νεύρο-μυϊκού συστήματος και υπό πλήρη στρες προσομοιώνοντας την εκπαίδευση όπως ένα πραγματικό περιστατικό αστικής βίας άοπλης ή ένοπλης όπως στην αληθινή ζωή… Real Life!

Πρωτοπορούμε και στο τομέα της εκγύμνασης διότι εφαρμόζουμε πρόγραμμα (F.M.T) που ως βάση έχουν την ταχύ δύναμη, εκρηκτικότητα με παράλληλη αύξηση μυϊκής ενδυνάμωσης κ.τ.λ

Η Limits Krav Maga έχει ταχεία ανάπτυξη και εκπαιδεύει σταδιακά σε όλη την Ελλάδα όπως Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Κυκλάδες Χαλκίδα, Γιαννιτσά , Ζάκυνθο, Εύβοια, Κόρινθο, Λάρισα, Δράμα σύντομα Ξανθή, Κιλκίς, Ρόδο , Ναύπλιο … και συνεχίζουμε !

Επίσης έχουμε και στην Ευρώπη νέους εκπαιδευτές σε Ισπανία, Γαλλία και σύντομα Ολλανδία.

Limits Krav Maga – LKM επίσημος νόμιμος οργανισμός για να προχωράμε … εν ειρήνη!