Ολοκληρώθηκε το σχολείο VIP & SWAT KRAV MAGA με αληθινά πυρά

Ολοκληρώθηκε το σχολείο VIP & SWAT KRAV MAGA με αληθινά πυρά

H Limits Krav Maga – LKM Krav Maga ολοκλήρωσε με πλήρη επιτυχία τα εξειδικευμένα σχολεία υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών VIP & SWAT KRAV MAGA, σε συνεργασία με την ΑΚ Tactical Training.

Τα σχολεία ήταν τα εξής :
Α. VIP KRAV MAGA
B. SWAT KRAV MAGA
Γ. SHOOTING COURSE (εκπαίδευση με αληθινά πυρά).

Αυτού του τύπου τα σχολεία είναι υψηλών απαιτήσεων, τεχνικών και τακτικών Krav Maga αλλά κυρίως εξειδικευμένων γνώσεων .
Η διάρκεια της εκπαίδευσης ήταν18 ώρες σε καθημερινή βάση πάντα με το αυστηρό πρωτόκολλο των ισραηλινών απαιτήσεων εκπαίδευσης. Αρκετές εκπαιδεύσεις έγιναν και εντός της νύχτας με πλήρη ρεαλιστικά σενάρια εμπλοκής.

Τα σχολεία αυτού του τύπου έχουν σκοπό να σας φέρουν στα όρια της σωματικής και ψυχολογικής κόπωσης με σκοπό να αντιδράτε ορθολογιστικά υπό ακραίες συνθήκες με χρήση τεχνικών Krav Maga .

Ο σκοπός είναι να μπορείτε να ανταπεξέλθετε σε όλες τις καταστάσεις ασχέτως σωματικής ή πνευματικής κούρασης .

Σε αυτού του τύπου τα σχολεία τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας με εκπαίδευση υψηλών τεχνικών και τακτικών Krav Maga.

Συγκεκριμένα : Special Weapons and Tactics Krav Maga , τακτικές και τεχνικές άμεσης καταστολής , συλλήψεις , προστασία τρίτου προσώπου , υπό stress εκπαίδευση σε κατάσταση ομηρίας , αφοπλισμό όπλου, αφοπλισμό μαχαιριού και stick κ.α

Έγινε αναλυτική θεωρία και μετά πρακτική τεχνικών και τακτικών Krav Maga.

Επίσης αναπτύχθηκαν πολλά σενάρια εμπλοκής είτε για προστασία τρίτου προσώπου είτε για καταστολή και σύλληψη κατάσταση ομηρίας σε κλειστούς χώρους κτλ

Το τρίτο κομμάτι Shooting με αληθινά πυρά έγινε από την AK Tactical Training από τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως με γνώσεις τακτικών και τεχνικών Shooting .Έγινε θεωρία και αμέσως μετά πρακτική Shooting με αληθινά πυρά με περίπου 200 σφαίρες ανά άτομο, αλλά και τακτικών .

Ο τόπος διεξαγωγής του σχολείου ήταν η Βουλγαρία στην πόλη Plovdiv.
Η LKM Κrav Maga ως γνωστόν εκπαιδεύει στο έγκριτο σύστημα ύλης (IMI System) .
Τα επόμενα σχολεία αυτού του τύπου θα γίνουν στις10 – 10 – 2020 με επιλεγμένα άτομα – Max 10.

Ολοκληρώθηκε το σχολείο VIP & SWAT KRAV MAGA με αληθινά πυρά

Επάνω