Νέοι εκπαιδευτές από την LKM από το νέο πρόγραμμα της Personal instructor training.

Νέοι εκπαιδευτές από την LKM από το νέο πρόγραμμα της Personal instructor training.

Μετά από σκληρή και επίπονη προσπάθεια εκπαίδευσης σε νέους υποψήφιους εκπαιδευτές ολοκληρώθηκε με επιτυχία από την Limits Krav Maga – LKM το πρόγραμμα Personal instructor training.
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αφορά άτομα που επιθυμούν ατομικά ή σε μικρά γκρουπ ατόμων (έως 4 άτομα) να εκπαιδευτούν ως επαγγελματίες εκπαιδευτές Krav Maga.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την ορθολογιστική εκμάθηση της έγκριτη ύλης IMI System και αφορά τεχνικές και τακτικές αυτοάμυνας Krav Maga, μεθοδολογία, ειδικά stress drills , την επίσημη ιστορία Krav Maga, της ειδικής προπονητικής μεθοδολογίας κτλ.

Το πρόγραμμα Personal instructor training Krav Maga έλαβε την βασική εκπαίδευση για 3 εβδομάδες και εν συνεχεία άλλες 3 εβδομάδες σε τακτικά ομαδικά προγράμματα που έλαβαν μέρος στην κεντρική ακαδημία της Limits Krav Maga – LKM.

Οι νέοι εκπαιδευτές της είναι : Σπανγκούρος Μάριος περιοχή Περιστέρι, Δημήτρης Κατσούδας περιοχή Άγιος Δημήτριος και Ελληνικό, Ελευθέριος Μάντζαρης περιοχή Βούλας , Χρήστος Δημητρόπουλος περιοχή Καπανδρίτι Αττικής, και Νίκος Κατσίκης περιοχή Αχαρνές.

Η Limits Krav Maga – LKM είτε σε ομαδικά προγράμματα εκπαίδευσης υποψηφίων εκπαιδευτών Krav Maga είτε σε προγράμματα Personal instructor training Krav Maga εκπαιδεύει στο αυστηρό πλαίσιο και πρωτόκολλο Ισραηλινής αυτοάμυνας Krav Maga

Το πρόγραμμα personal instructor training Krav Maga είναι πολύ πιο ευέλικτο και πιο προσαρμοστικό σε άτομα που δεν έχουν το χρόνο ή την πολυτέλεια να παρακολουθήσουν κανονικά τμήματα σχολείων – course διότι υπάρχουν αυστηροί κανόνες ωραρίου και ημερών.

Με απλά λόγια είναι ένα ευέλικτο πρόγραμμα εκπαίδευσης εκπαιδευτών Krav Maga προσαρμοσμένο στις ατομικές ανάγκες κάθε υποψηφίου εκπαιδευτή.
Θα πρέπει να τονίσουμε το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν διαφέρει στην δυσκολία και στις απαιτήσεις ενός Course.

Η Limits Krav Maga LKM θα συνεχίσει το επόμενο διάστημα τις ενέργειες σχολείου εκπαιδευτών και στην Βόρεια Ελλάδα και θα λάβουν χώρα στην υπέρ σύγχρονη ακαδημία Krav Maga που διαθέτει.

Νέοι εκπαιδευτές από την LKM από το νέο πρόγραμμα της Personal instructor training.

Επάνω