Νέα σχολεία εκπαιδευτών Krav Maga & Fitness από την LKM

Νέα σχολεία εκπαιδευτών Krav Maga & Fitness από την LKM

Η Limits Krav Maga – LKM η μεγαλύτερη Ελληνική ένωση Krav Maga με τα περισσότερα παρατήματα σε όλη την Ελλάδα, ανακοινώνει θερινά σχολεία εκπαιδευτών Krav Maga ή Personal Instructor Training Krav Maga σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη συν εξειδικευμένη εκπαίδευση Fitness Krav Maga

Τα σχολεία προσφέρουν γνώση, για μια νέα επαγγελματική καριέρα είτε για προσωπικούς λόγους

Η Limits Krav Maga – LKM ανακοινώνει δυο τύπους (1) & (2)

1. Civilian Instructor Course – Krav Maga & Fitness Krav Maga (C.I.C) ή Personal Instructor Training Krav Maga. & Fitness Krav Maga

Το συγκεκριμένο σχολείο εκπαίδευσης Krav Maga είναι ειδικά σχεδιασμένο για όσους αναζητούν να γίνουν επαγγελματίες εκπαιδευτές αυτοάμυνας Krav Maga ώστε να διδάξουν επαγγελματικά σε γκρουπ τμημάτων , ιδιαίτερα , σε γυμναστήρια ή δικές τους σχόλες κ.τ.λ

Η εκπαίδευση γίνετε σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στην έγκριτη ύλη του ιδρυτή του Krav Maga – IMI System .Tο συγκεκριμένο Course θα είναι στα αυστηρά πρότυπα εκπαίδευσης του και εξεταστέων αυτών των σχολείων.

Θα διδαχτούν : μεθοδολογία διδασκαλίας Krav Maga και εκγύμνασης , Krav Maga,τεχνικές και τακτικές αυτοάμυνας Krav Maga άοπλης και ένοπλης απειλής στη έγκριτη ύλη του ιδρυτή του Krav Maga, η επίσημη ιστορία του Krav Maga, ειδικά Drills , Games , Stress Drills Krav Maga,, tunnel vision κ.α με πάνω από 85 θεματικές ενότητες .Θα τηρηθεί το ανάλογο πρωτόκολλο εκπαίδευσης.

Επίσης μεθοδολογικά εκγύμνασης & Fitness Krav Maga δηλ ποιο εξειδικευμένο Fitness για βελτίωση φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης με εμφανή την ταχυδύναμης και την βελτίωση της νευρομυϊκής κατάστασης.

Το πρόγραμμα του σχολείου εκπαιδευτών χωρίζεται σε τρεις βαθμίδες (με τις ανάλογες ώρες εκπαίδευσης) , το οποίο θα εξαρτηθεί από επιλογή του υποψηφίου εκπαιδευτή και από την αρχική αξιολόγηση.

Ο υποψήφιος εκπαιδευτής της Limits Krav Maga εφόσον αποφοιτήσει θα έχει επίσημη Κρατική αναγνώριση και ηλεκτρονική πιστοποίηση

Η Limits Krav Maga – LKM παρέχει συνεχή εκπαίδευση σε ειδικά Camp, συνεχή Update ύλης, σεμινάρια κ.α

Απαραίτητη προϋπόθεση 2 χρόνια σε πολεμικές τέχνες ή στο Krav Maga ή πολύ καλή φυσική κατάσταση και όριο ηλικίας 45 ετών.

Το συγκεκριμένο Course θα πραγματοποιηθεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με αυστηρά ολιγομελή τμήματα ή Personal για την σωστή εμπέδωση γνώσεων.

θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Αθήνα : Διάρκεια από 60 έως 120 ώρες σε Σ/Κ έναρξη 6 Ιουνίου 2020. (Ανάλογα το πρόγραμμα)

Θεσσαλονίκη έναρξη 23 Μαΐου 2020 διάρκεια από 60 έως 120 ώρες. (Ανάλογα το πρόγραμμα)

Όλοι οι υποψήφιοι εκπαιδευτές θα περάσουν συνέντευξη αξιολόγησης.

2. Assistant Instructor Course Krav Maga & Fitness Krav Maga ή Personal Training Krav Maga & Fitness

Ειδικά συγκεκριμένο σχολείο εκπαίδευσης αυτοάμυνας Krav Maga σχεδιασμένο για όλους που αναζητούν μια εντατική γνώση και εκγύμναση για προσωπική χρήση ή επαγγελματική.

Μπορούμε να πούμε ότι είναι ένα Course υπέρ εντατικών γνώσεων αυτοάμυνας και Fitness μαζί .

Το Assistant Instructor Course δίνει τις βασικές γνώσεις για να μπορείτε να αμύνεστε σε περιπτώσεις επιθέσεων ή βίας που αφορούν καταστάσεις της αληθινής ζωής.

Άριστο και προσαρμόσιμο πρόγραμμα για όποιον επιθυμεί γνώσεις αυτοάμυνας Krav Maga σε ταχύρρυθμο ρυθμό με συνδυασμό ειδικό σχεδιασμένο Fitness για την άμεση βελτίωση φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης.

Θα διδαχτεί η βασική ύλη τεχνικών αυτοάμυνας Krav Maga επιπέδων P1 και P2 και επιλεγμένες τέχνες επίπεδου P3, κ.α

Το πλεονέκτημα αυτού του τύπου Course είναι ότι δεν απαιτείται εμπειρία στο Krav Maga ή σε πολεμικές τέχνες, και μπορεί ο καθένας να το ξεκινήσει να λάβει γνώσεις και να γυμναστεί .

Επίσης όποιος θέλει μπορεί να συνεχίσει επαγγελματικά ως ολοκληρωμένος εκπαιδευτής Krav Maga

Το συγκεκριμένο Course Krav Maga θα πραγματοποιηθεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με τμήματα ολιγομελή ή Personal για την σωστή εμπέδωση γνώσεων, η χρονική του διάρκεια είναι 40 ώρες .

θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες για τα σχολεία εκπαίδευσης επικοινωνήστε μαζί μας

Επάνω