Νέα ακαδημία Αθηνών Krav Maga από την Limits Krav Maga

Νέα ακαδημία Αθηνών Krav Maga από την Limits Krav Maga

H Limits Krav Maga – LKM στα πλαίσια της ανάπτυξης της πέρα των σχολών σε όλη την επικράτεια δημιουργεί και νέες κεντρικές ακαδημίες Krav Maga. Συγκεκριμένα δημιούργησε την δεύτερη κεντρική ακαδημία της στην περιοχή των Αθηνών.

Η νέα κεντρική ακαδημία Krav Maga είναι ένας νέος υπέρ σύγχρονος χώρος σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 200 τ.μ που παρέχουν πλήρη κάλυψη όλων των αναγκών για την σωστή εκμάθηση αυτοάμυνας Krav Maga για κάθε εκπαιδευόμενο βασισμένες σε αυστηρά πρότυπα.

Βρίσκετε στα Άνω Πατήσια δίπλα από το σταθμό του ΗΣΑΠ στην οδό Πατησίων 345Β ώστε να έχει ο καθένας πρόσβαση εύκολα και άνετα από κάθε περιοχή των Αθηνών (Δείτε στον χάρτη που βρισκόμαστε).

Στην ακαδημία τα πάντα είναι υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση του ιδρυτή της Limits Krav Maga – LKM και μιας ολόκληρης εκπαιδευτικής ομάδας.

Ιδανικός χώρος για κάθε άτομο ηλικία και φύλο που θέλει να εκπαιδευτεί στο Krav Maga στο έγκριτο σύστημα του ιδρυτή ΙΜΙ (imi system).

Συγκεκριμένα γίνονται μαθήματα για πολίτες ειδικά τμήματα για γυναίκες και παιδιά , σώματα ασφάλειας και V.I.P

Επίσης στην ακαδημία διοργανώνονται σχολεία Krav Maga και ειδικά προγράμματα για ταχύρυθμη εκμάθηση.

Στείλτε μήνυμα στην ειδική φόρμα επικοινωνίας για να κλείσετε θέση για εκπαίδευση από επίσημους πιστοποιημένους εκπαιδευτές υψηλού επίπεδου και με την καθοδήγηση του ιδρυτή της LKM Θοδωρή Ντινόπουλου.

Επάνω