Ιδρυτής της Limits Krav Maga

Ο ιδρυτής της Limits Krav Μaga – L.K.M Krav Maga, είναι ο Κος Θοδωρής Ντινόπουλος.

Γεννήθηκε στην Αθήνα με καταγωγή από την Μάνη Λακωνίας.

Σπούδασε διαφήμιση & μάρκετινγκ και παράλληλα επαγγελματικά ασχολείτο από 14 ετών με το αθλητισμό σε αγωνίσματα στίβου και στις Πολεμικές τέχνες και Μαχητικά σπορ όπως: Πυγμαχία, Καράτε κ.α φτάνοντας σε υψηλά επαγγελματικά επίπεδα.

Με το Krav Maga ασχολείται από το 2008 – 09 και ως επίσημος πιστοποιημένος εκπαιδευτής από το 2011.

Ανήκει στην πρώτη γενιά από τους επίσημους Masters του ιδρυτή του συστήματος ως εκπαιδευτής με υπογραφή από τους εκ των τεσσάρων επιστήμων Master του ιδρυτή του συστήματος Avi Moyal .

Έχει εκπαιδευτεί – πιστοποιηθεί στα υψηλότερα εξειδικευμένα επίπεδα στην Ευρώπη & Αμερική: Expert Fighting Tactics & Combat.

Έχει εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί από επίσημο σχολείο εκπαιδευτών με υπογραφή του Master Avi Moyal & 9 σχολεία εκπαίδευσης από την Global Instructor Team Israel Krav Maga και στην επίσημη ύλη του Krav Maga που δημιουργούσαν οι επίσημοι Master του Krav Maga με τον ιδρυτή του συστήματος το 1997.

Κατέχει διεθνή αναγνώριση ISO 9001:2015 παγκόσμιας εμβέλειας ως ο μοναδικός επικεφαλής εκπαιδευτής Krav Maga Ελλάδα και Ευρώπη.

Έχει εκπαιδεύσει : Πολίτες σε όλη την χώρα και Ευρώπη , υποψήφιους εκπαιδευτές Krav Maga, προσωπικό ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας της άμεσης δράσης, ομάδα ΔΙ.ΑΣ, ΟΠΚΕ.

Το 2022 αναλαμβάνει την εκπαίδευση του προσωπικού για το Μουντιάλ του 2022.

Είχε την ιδιαίτερη τιμή να εκπαιδεύσει την στρατιωτική φρουρά επί της τιμής (Υπασπιστές) του υπουργού Αμύνης καθώς και πιλότους της πολεμικής αεροπορίας της Τανάγρας κ.α

Και έχει επίσημη αναγνώριση μέλους από το Ελληνο-Ισραηλινό επιμελητήριο.

Instructor Course Krav Maga

Στο Krav Maga είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής από σχολείο εκπαιδευτών πιστοποιήθηκε επίσημα από τον Master Avi Moyal – Άβι Μογιάλ με εκπαίδευση στην επίσημη ύλη του Krav Maga – IMI System από την διεθνή ομοσπονδία Krav Maga.

Όπως προαναφέραμε εκπαιδεύτηκε από όλη την G.I.T ομάδα του Ισραήλ όπως: Israel Cohen (Εκπαιδευτής των μυστικών υπηρεσιών), Amnon Darsa (υπεύθυνος νέας αναθεώρησης της διδακτέας ύλης του Krav Maga στην διεθνή ομοσπονδία Κrav Μaga ), Tamir Gilad, Israel Tamir κ.α

Επίσης έχει εκπαιδευτεί και από δεύτερη Ισραηλινή ομοσπονδία διεθνή ομοσπονδία την I.K.M Krav Maga του Master Haim Sasson – Χάιμ Σασσόν φτάνοντας στα υψηλότερα επίπεδα του Krav Maga.

Έλαβε νέα εκπαίδευση στα Expert 1-2 & Fighting & Tactics Krav Maga

Το 2024 δημιούργησε γραπτώς σε παγκόσμια & διεθνή εμβέλεια το πρώτο curriculum – ύλη σε Ελλάδα και Αμερική το Expert Fighting Combat Krav Maga και κατέχει τα πνευματικά δικαιώματα αποκλειστικότητας.

Αναλυτικό βιογραφικό.

Πιστοποιήθηκε ως Instructor Krav Maga από το Master Avi Moyal – Άβι Μογιάλ το 2011 – 12. (Την συγκεκριμένη σχολή εκπαιδευτών την έχει περάσει οικειοθελώς άλλες 4 φορές).

Το 2014 είχε με τον Master Avi Moyal επί δέκα ημέρες ιδιαίτερη εκπαίδευση.

Fighting Instructor Krav Maga – Fighting Τactics Expert 1 & 2

Εκπαιδευτής πλήρους μάχης επαφής στο Μαχητικό Krav Maga υψηλών τεχνικών μάχης επίπεδου Expert

Το συγκεκριμένο σχολείο είναι το δυσκολότερο σχολείο εκπαίδευσης Krav Maga στο κόσμο.
Είναι επιπέδου Expert level και σε φέρνει στα απόλυτα όρια ψυχικής και σωματικής κούρασης και μάχης σώμα με σώμα και σου επιβάλλει να μάχεται στα όρια του K.O (Νοκ άουτ).

Σε εκπαιδεύει στις πιο υψηλές τεχνικές μάχης Krav Maga (Expert Fighting Tactics) συν γνώσεις για το πώς να αντιμετωπίσεις άλλους επαγγελματίες πολεμικών τεχνών με τεχνικές Krav Maga.

Είναι ο μοναδικός Ευρωπαίος επικεφαλής εκπαιδευτης που έχει περάσει δύο φορές με επιτυχία το δυσκολότερο σχολείο – course Krav Maga (2012 και 2014).

Εκπαιδεύτηκε – Πιστοποιήθηκε με την υπογραφή του Master Avi Moyal – Άβι Μογιάλ και Amnon Darsa – Άμνον Ντάρσα

Ως Fighting Instructor, έχει το δικαίωμα να εκπαιδεύει στο μαχητικό Krav Maga fighting combat Krav Maga & tactics για κάθε άοπλη και ένοπλη μάχη, πολλαπλών αντιπάλων καθώς και εξειδικευμένες τακτικές μάχης.

Όλη η εκπαίδευση του έγινε στη επίσημη ύλη της διεθνής ομοσπονδίας Krav Maga – I.M.I System .

2012

Σχολείο εκπαιδευτών για παιδιά K.I.C
Το συγκεκριμένο σχολείο είναι για εκπαίδευση παιδιών το οποίο έχει περάσει με επιτυχία και πιστοποιήθηκε από Σλόμι Μογιάλ. Έχει το δικαίωμα να εκπαιδεύει στο παιδικό Krav Maga

2017
θα εκπαιδευτεί από την I.K.M δεύτερη διεθνή Ισραηλινή ομοσπονδία του Haim Sasson στα υψηλότερα level του Krav Maga

2018 – Νέα Εκπαίδευση Expert & Expert Fighting Tactics Krav Maga 1 & 2

Έλαβε τις υψηλότερες και τις πιο εξειδικευμένες Expert τεχνικές μάχης στο krav maga αναβάθμισε και άλλο τις γνώσεις του που αφορούν τεχνικές και τακτικές μάχης (fighting combat & tactics) Expert 2 Krav Maga με εξειδικευμένες τεχνικές μάχης σώμα με σώμα. Έλαβε εκπαίδευση Expert level από κορυφαίο Expert Ammon Darsa

2022
Λαμβάνει ISO παγκόσμιας αναγνώρισης 9001:2015 από την Zero Tactics ISO 9001:2015 στο τομέα της αυτοάμυνας ως ο μοναδικός Ευρωπαίος επικεφαλής εκπαιδευτής Krav Maga

2024
Δημιουργεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα και Ευρώπη & Αμερική επίσημη ύλη – curriculum στα Fighting Combat & Tactics Krav Maga Expert.

Κατοχυρώνει με πνευματικά δικαιώματα την συγκεκριμένη και πιο υψηλόβαθμης ύλης παγκοσμίως θεωρείται ως ο κορυφαίος στα Expert – Fighting Combat του Krav Maga.

Ισραήλ Εκπαίδευση

Έχει εκπαιδευτεί στο Ισραήλ το 2016 με εκπαίδευση στα ανώτερα επίπεδα των G Level G5 στην επίσημη ύλη της διεθνής ομοσπονδίας Krav Maga.

Εκπαιδεύτηκε στο Ισραήλ στα κάτωθι:

Προστασία τρίτου προσώπου – V.I.P
Αντιμετώπιση τρομοκρατικών ενεργειών.
Αυτοάμυνα Krav Maga σε κλειστούς χώρους.
Αυτοάμυνα Krav Maga σε άτομα με κινητικά προβλήματα.
Τακτική μάχης σώμα με σώμα.
Αφοπλισμό Πυροβόλων όπλων, μαχαιριών, όπλων κτλ.

Τιμά όλους τους εκπαιδευτές του και συνεχίζει την δική του ανεξάρτητη πορεία με την ίδρυση της Limits Krav Maga – LKM από το 2017 καθώς συνεχίζει με νέες εκπαιδεύσεις του στο Ισραήλ.