Ιδρυτής της Limits Krav Maga

Ο ιδρυτής της Limits Krav Μaga – L.K.M Krav Maga, είναι ο Κος Θοδωρής Ντινόπουλος.

Γεννήθηκε στην Αθήνα με καταγωγή από την Μάνη Λακωνίας.

Σπούδασε διαφήμιση & μάρκετινγκ και παράλληλα επαγγελματικά από 14 ετών με το αθλητισμό σε αγωνίσματα στίβου και στις Πολεμικές τέχνες όπως: Πυγμαχία , Καράτε κ.α φτάνοντας σε υψηλά επαγγελματικά επίπεδα επίπεδα, και με το Krav Maga ως εκπαιδευτής από το 2011. Και με το Krav Maga ασχολείται από το 2008 – 09

Ανήκει στην πρώτη γενιά από τους επίσημους master του ιδρυτή του συστήματος ως εκπαιδευτής.

Έχει πιστοποιηθεί στα υψηλότερα εξειδικευμένα επίπεδα στην Ευρώπη & Αμερική στα Expert Fighting Tactics & Combat.

Έχει εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί από επίσημο σχολείο εκπαιδευτών με υπογραφή του Master Avi Moyal & 9 σχολεία εκπαίδευσης στην επίσημη ύλη του Krav Maga που δημιουργούσαν οι επίσημοι master του Krav Maga με τον ιδρυτή του συστήματος το 1997.

Κατέχει διεθνή αναγνώριση ISO 9001:2015 παγκόσμιας εμβέλειας ως ο μοναδικός επικεφαλής εκπαιδευτής Krav Maga Ελλάδα και Ευρώπη.

Έχει εκπαιδεύσει : Πολίτες σε όλη την χώρα και Ευρώπη , υποψηφίους εκπαιδευτές Krav Maga, προσωπικό ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας της άμεσης δράσης, ομάδα Δίας, ΟΠΚΕ.

Το 2022 αναλαμβάνει την εκπαίδευση του προσωπικού για το Μουντιάλ του 2022.

Είχε την ιδιαίτερη τιμή να εκπαιδεύσει την στρατιωτική φρουρά επί της τιμής (Υπασπιστές) του υπουργού Αμύνης καθώς και πιλότους της πολεμικής αεροπορίας της Τανάγρας κ.α

Στο Krav Maga είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής από σχολείο εκπαιδευτών C.I.C – Instructor Course Krav Maga και πιστοποιήθηκε επίσημα από τον Master Avi Moyal – Άβι Μογιάλ ενός εκ των τεσσάρων επίσημων Master του Ιδρυτή του Krav Maga – IMI και εκπαιδεύτηκε στην επίσημη ύλη του Krav Maga – IMI System από την διεθνή ομοσπονδία Krav Maga.

Εκπαιδεύτηκε από όλη την G.I.T ομάδα του Ισραήλ όπως Israel Cohen (Εκπαιδευτής των μυστικών υπηρεσιών), Amnon Darsa
(υπεύθυνος αναθεώρησης της διδακτέας ύλης του Krav Maga) ,Tamir Gilad Expert , Israel Tamir Expert κ.α και έχει φτάσει στα ανώτερα Level Krav Maga.

Επίσης έχει εκπαιδευτεί και από δεύτερη Ισραηλινή ομοσπονδία διεθνή ομοσπονδία την I.K.M Krav Maga του Master Haim Sasson – Χάιμ Σασσόν φτάνοντας στα υψηλότερα επίπεδα του Krav Maga.

Και έχει επίσημη αναγνώριση μέλους από το Ελληνο-Ισραηλινό επιμελητήριο.

Αναλυτικό βιογραφικό.

Πιστοποιήθηκε ως instructor Krav Maga από το Master Avi Moyal – Αβί Μοαγιάλ το 2011 – 12. Την συγκεκριμένη σχολή εκπαιδευτών την έχει περάσει οικειοθελώς άλλες 4 φορές.

2017
θα εκπαιδευτεί επίσημα και από δεύτερη διεθνή Ισραηλινή ομοσπονδία του Haim Sasson στα υψηλότερα level του Krav Maga

Fighting Instructor Krav Maga – Fighting Τactics Expert 1 & 2

Εκπαιδευτής πλήρους μάχης επαφής στο Μαχητικό Krav Maga υψηλών τεχνικών μάχης επίπεδου Expert

Εκπαιδεύτηκε – Πιστοποιήθηκε με την υπογραφή του Master Avi Moyal – Αβί Μοαγιάλ και Amnon Darsa – Άμνον Ντάρσα

Το συγκεκριμένο σχολείο είναι το δυσκολότερο σχολείο εκπαίδευσης Krav Maga στο κόσμο.
Είναι επιπέδου Expert level και σε φέρνει στα απόλυτα όρια ψυχικής και σωματικής κούρασης και μάχης σώμα με σώμα και σου επιβάλει να μάχεται στα όρια του K.O (Νοκ άουτ).

Σε εκπαιδεύει στις πιο υψηλές τεχνικές μάχης Krav Maga (Expert Fighting Τactics) συν γνώσεις για το πώς να αντιμετωπίσεις άλλους επαγγελματίες πολεμικών τεχνών με τεχνικές Krav Maga.

Είναι ο μοναδικός Ευρωπαίος εκπαιδευτής που έχει περάσει δύο φορές με επιτυχία το δυσκολότερο σχολείο Krav Maga (2012 και 2014).

Ως Fighting Instructor, έχει το δικαίωμα να εκπαιδεύει στο μαχητικό Krav Maga fighting combat Krav Maga & tactics για κάθε άοπλη και ένοπλη μάχη, πολλαπλών αντιπάλων καθώς και εξειδικευμένες τακτικές μάχης .

Όλη η εκπαίδευση του έγινε στο επίσημη ύλη της διεθνής ομοσπονδίας Krav Maga – I.M.I System .

Ισραήλ Εκπαίδευση

Έχει εκπαιδευτεί στο Ισραήλ το 2016 με εκπαίδευση στα ανώτερα επίπεδα των G Level G5 στην επίσημη ύλη της διεθνής ομοσπονδίας Krav Maga.

Εκπαιδεύτηκε στο Ισραήλ στα κάτωθι:

Προστασία τρίτου προσώπου – V.I.P
Αντιμετώπιση τρομοκρατικών ενεργειών.
Αυτοάμυνα Krav Maga σε κλειστούς χώρους.
Αυτοάμυνα Krav Maga σε άτομα με κινητικά προβλήματα.
Τακτική μάχης σώμα με σώμα.
Αφοπλισμό Πυροβόλων όπλων, μαχαιριών, όπλων κτλ.

Σχολείο εκπαιδευτών για παιδιά K.I.C
Το συγκεκριμένο σχολείο είναι για εκπαίδευση παιδιών το οποίο έχει περάσει με επιτυχία και πιστοποιήθηκε από Σλόμι Μοαγιάλ. Έχει το δικαίωμα να εκπαιδεύει στο παιδικό Krav Maga

2018 – Νέα Εκπαίδευση Expert & Fighting Tactics Krav Maga Expert 1 & 2

Έλαβε τις υψηλότερες εξειδικευμένες Expert τεχνικές στο krav maga και αναβάθμισε και άλλο τις γνώσεις του που αφορούν τεχνικές και τακτικές μάχης fighting combat & tactics expert 2 Krav Maga και εξειδικευμένης τεχνικές μάχης σώμα με σώμα. Έλαβε εκπαίδευση Expert level από κορυφαίο Expert Ammon Darsa.

2022
Λαμβάνει ISO παγκόσμιας αναγνώρισης 9001:2015 από την Zero Tactics ISO 9001:2015 στο τομέα της αυτοάμυνας ως ο μοναδικός Ευρωπαίος επικεφαλής εκπαιδευτής Krav Maga.

2023
Δημιουργεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα και Ευρώπη επίσημη ύλη – curriculum στο Fighting Combat & Tactics Krav Maga Expert level.

Τιμά όλους τους εκπαιδευτές του και συνεχίζει την δική του ανεξάρτητη πορεία με νέες εκπαιδεύσεις στο Ισραήλ.