Βιογραφικό

Ιδρυτής της Limits krav Μaga – L.K.M είναι ο Θοδωρής Ντινόπουλος.

Γεννήθηκε στην Αθήνα με καταγωγή από την Μάνη Λακωνίας

Σπούδασε διαφήμιση & μάρκετινγκ και παράλληλα επαγγελματικά από 14 ετών με το αθλητισμό σε αγωνίσματα στίβου και ταυτόχρονα με τις Πολεμικές τέχνες (Πυγμαχία , Καράτε).

Με το krav Maga ασχολείται από το 2008 – 09

Έχει εκπαιδεύσει στην Ισραηλινή αυτοάμυνα Krav Maga πολίτες σε όλη την χώρα & υποψηφίους εκπαιδευτές.

Ακόμη προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων, προσωπικό ασφαλείας και προσωπικό εταιριών V.I.P, την στρατιωτική φρουρά επί της τιμής (Υπασπιστές) υπουργού Αμύνης κ.α

Στο Krav Maga είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής από σχολείο εκπαιδευτών C.I.C και πιστοποιήθηκε από τον Master Avi Moyal – Άβι Μογιάλ ενός εκ των τεσσάρων επίσημων Master του Ιδρυτή του Krav Maga – IMI και εκπαιδεύτηκε στην επίσημη ύλη του Krav Maga – IMI System.

Έχει πιστοποιηθεί από δύο διεθνείς Ισραηλινές Ομοσπονδίες Krav Maga Master Avi Moyal – Αβι Μοαγιάλ και Master Haim Sasson Χάιμ Σασσόν.

Επίσης εκπαιδεύτηκε από όλη την G.I.T ομάδα του Ισραήλ όπως Israel Cohen Expert 4 (Εκπαιδευτής των μυστικών υπηρεσιών), Amnon Darsa Expert 5 ,Tamir Gilad Expert 4, Israel Tamir Expert 4 κ.α

Το 2018 έλαβε και νέα μετεκπαίδευση από τον Amnon Darsa – Άμνον Ντάρσα Expert 5 ΙΜΙ System στα Fighting Tacticts Expert 1 & 2 και σε τεχνικές και τακτικές μάχης υψηλού επιπέδου μάχης σώμα με σώμα καθώς εκπαίδευση στα Level Expert 1 & 2

Ως επικεφαλής της LKM έχει επίσημη αναγνώριση από το Ελληνο Ισραηλινό επιμελητήριο.
Τέλος εκπαιδεύει Κρατικά Ιδρύματα μέσω υπουργείου παιδείας υποψήφιους εκπαιδευτές Krav Maga

Αναλυτικά

Instructor Krav Maga

Πιστοποιήθηκε από το Master Avi Moyal – Αβί Μοαγιάλ πριν από 10 χρόνια. Την συγκεκριμένη σχολή εκπαιδευτών την έχει περάσει οικειοθελώς άλλες 4 φορές.

Επίσης έχει πιστοποιηθεί 2017 επίσημα και από δεύτερη διεθνή Ισραηλινή ομοσπονδία του Haim Sasson (Ι.Μ.Ι System) επίσης μαθητή του IMI και έχει πιστοποιηθεί με ανάλογα επίπονα Test στα υψηλότερα G level του Krav Maga.

Fighting Instructor Krav Maga (Fighting Τactics Expert 1 & 2 )

Εκπαιδευτής πλήρους μάχης επαφής στο Μαχητικό Krav Maga υψηλών τεχνικών επίπεδου Expert (2012 & 2014).Εκπαιδεύτηκε – Πιστοποιήθηκε με την υπογραφή του Master Avi Moyal – Αβί Μοαγιάλ και Amnon Darsa – Άμνον Ντάρσα Expert 5

Το συγκεκριμένο σχολείο είναι το δυσκολότερο σχολείο εκπαίδευσης επιπέδου Expert το οποίο σε φέρνει στα όρια ψυχικής και σωματικής κούρασης και μάχης σώμα με σώμα με K.O (Νοκ άουτ) και σε εκπαιδεύει σε υψηλές τεχνικές μάχης και Fighting Τactics Expert 1 & 2 με γνώσεις πώς να αντιμετωπίσεις άλλους επαγγελματίες πολεμικών τεχνών με τεχνικές Krav Maga.

Είναι ο μοναδικός Έλληνας και Ευρωπαίος εκπαιδευτής που έχει περάσει δύο φορές με επιτυχία το δυσκολότερο σχολείο Krav Maga..

Ως Fighting Instructor, έχει το δικαίωμα να εκπαιδεύει στο μαχητικό Krav Maga για άοπλη και ένοπλη μάχη, πολλαπλών αντιπάλων κτλ καθώς και τακτικές μάχης . Όλη η εκπαίδευση του έγινε στο επίσημο Μαχητικό Krav Maga – I.M.I System .

Ισραήλ Εκπαίδευση

Έχει εκπαιδευτεί στο Ισραήλ – Μάιος 2016 – με εκπαίδευση στα ανώτερα επίπεδα των G Level G5 και στην επίσημη ύλη I.M.I System

Εκπαιδεύτηκε στο Ισραήλ :

Προστασία τρίτου προσώπου – V.I.P
Αντιμετώπιση τρομοκρατικών ενεργειών
Αυτοάμυνα Krav Maga σε κλειστούς χώρους
Αυτοάμυνα Krav Maga σε άτομα με κινητικά προβλήματα
Τακτική μάχης
Αφοπλισμό Πυροβόλων όπλων, μαχαιριών, όπλων κτλ
…και συνεχίζει στο Ισραήλ τις μετεκπαιδεύσεις.

Σχολείο K.I.C
Το συγκεκριμένο σχολείο είναι για εκπαίδευση παιδιών το οποίο έχει περάσει με επιτυχία και πιστοποιήθηκε από Σλόμι Μοαγιάλ.
Έχει το δικαίωμα να εκπαιδεύει στο παιδικό Krav Maga

2018 – Εκπαίδευση

Έλαβε νέα μετεκπαίδευση στο επίσημο σύστημα IMI System από τον Amnon Darsa Expert 5 στα Fighting Tacticts Expert 1 & 2 δηλ σε τεχνικές και τακτικές μάχης υψηλού επιπέδου μάχης σώμα με σώμα καθώς και εκπαίδευση στα Level Expert 1 & 2

Τιμούμε τους δασκάλους μας και συνεχίζουμε την εκπαίδευση μαζί τους σε Ελλάδα και Ισραήλ για να πορευόμαστε εν …Ειρήνη !

Επάνω