Η Limits Krav Maga ανακοινώνει νέο σχολείο για επαγγελματίες εκπαιδευτές για παιδιά.

Η Limits Krav Maga ανακοινώνει νέο σχολείο για επαγγελματίες εκπαιδευτές για παιδιά.

Στο σχολείο Kids Instructor Krav Maga ο υποψήφιος εκπαιδευτής έχει την δυνατότητα να εκπαιδευτεί το πώς να διδάξει ορθά σε παιδιά από 5 έως 14 ετών αυτοάμυνα Krav Maga βασισμένο στην ειδική μεθοδολογία και ύλη ώστε το παιχνίδι να είναι ταυτόχρονα και τεχνική καθώς και μια ευχάριστη γυμναστική .

Η Limits Krav Maga – LKM εφαρμόζοντας πλήρως την έγκριτη ύλη – IMI System για παιδιά, τα μαθαίνουμε πώς να αντιμετωπίζουν κάθε κίνδυνο ή απειλή από άλλα παιδιά της ηλικίας τους αλλά κυρίως από ενήλικες που θέλουν να εφαρμόσουν βία στα παιδιά.

Η εκπαίδευση των υποψηφίων εκπαιδευτών έχει να κάνει:

Με την ψυχολογία ενός παιδιού , την ορθολογιστική μεθοδολογία διδασκαλίας σε παιδιά ώστε να μην είναι βαρετό αλλά ένα ευχάριστο μάθημα αυτοάμυνας Krav Maga – Κράβ Μαγκά την σωστή εκγύμναση και πολλά ειδικά Drills και Games .

Οι τεχνικές και η ύλη διαχωρίζονται από ένα ενήλικα που μαθαίνει Krav Maga  σε πιο τεχνικές και soft αλλά και πιο ακραίες hard εάν εκδηλώνεται απειλή ή βία από ενήλικα .

Το σχολείο εκπαιδευτών για παιδιά μπορούν να το παρακολουθήσουν όσοι έχουν περάσει με επιτυχία το Civilian Instructor course ή το Assistant και έχουν πιστοποιηθεί στην έγκριτη ύλη – Imi system

Το σχολείο θα πραγματοποιηθεί αρχές Νοεμβρίου και μπορείτε να δηλώσετε άμεσα συμμετοχή μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Επάνω