Η ανωτερότητα ενός εκπαιδευτή της Limits Krav Maga

Η ανωτερότητα ενός εκπαιδευτή της Limits Krav Maga

Ο εκπαιδευτής της Limits Krav Maga βοηθά τον μαθητή του όχι μόνο στην αίθουσα εκπαίδευσης αλλά υποστηρίζει τους μαθητές του σε πραγματικές καταστάσεις, τους καθοδηγεί ψυχολογικά και τους βοηθά να ξεπεράσουν τους φόβους τους και να αντιδράσουν επαρκώς όταν αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα.Είναι εκεί για τους μαθητές του όταν χρειάζονται υποστήριξη και καθοδήγηση, όχι μόνο κατά τη διάρκεια της προπόνησης αλλά και μετά έστω κι αν αυτοί είναι μίλια μακριά.

Ο μαθητής έχει την αίσθηση ότι δεν είναι μόνος με τα προβλήματά του, αλλά ότι ο εκπαιδευτής του είναι εκεί για αυτόν, οι περισσότεροι από τους μαθητές ακούνε τον προπονητή τους να τους ψιθυρίζει σχεδόν στα αυτιά κατά τη διάρκεια ενός καυγά ή οποιουδήποτε άλλου είδους αντιπαράθεσης.

Ο εκπαιδευτής της Limits Krav Maga για τον μαθητή είναι ο μέντορας του ο οποίος όχι μόνο του παρέχει πολλές συμβουλές για το πώς να γίνουν καλύτεροι μαχητές, αλλά είναι και ένας βοηθός αντιμετώπισης προβλημάτων για να διαπρέψει σε όλους τους τομείς της ζωής.

Επίσης καθοδηγεί τους μαθητές να πάρουν τις σωστές αποφάσεις στη ζωή τους, προετοιμάζει επίσης τον μαθητή του να αγωνιστεί σε διαφορετικούς τύπους διαγωνισμών, αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθει πώς να αντιμετωπίζει την πίεση και το άγχος, καθώς και πώς να διαχειρίζεται αποτελεσματικά το χρόνο του.

Επομένως ο εκπαιδευτής Krav Maga καθοδηγεί τους εκπαιδευόμενους σε δύσκολες περιόδους της ζωής τους. Η εστίαση δεν είναι μόνο στις πολεμικές δεξιότητες αλλά και στην προσωπική ανάπτυξη και την κοινωνική ικανότητα καθοδηγεί τους μαθητές του ψυχολογικά και τους δίνει τα κατάλληλα εργαλεία για να ξεπεράσουν οποιαδήποτε κατάσταση για να ανταποκριθούν κατάλληλα.

Η πνευματική και ψυχολογική εκπαίδευση των μαθητών της Limits Krav Maga είναι ζωτικό μέρος της εκπαίδευσης τους.

Το μυαλό είναι το πιο σημαντικό εργαλείο στο Krav Maga για κάθε μαθητή (πολεμιστή) επομένως πρέπει να εκπαιδευτεί ώστε να λειτουργεί σωστά σε κάθε κατάσταση.

Η εκπαίδευση στο Krav Maga δεν αφορά μόνο το να μάθεις να πολεμάς και να υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου ενάντια στους άλλους, αλλά έχει να κάνει και με την ανάπτυξη του μυαλού και της προσωπικότητάς σου.

Για να επιτευχθεί αυτό, οι εκπαιδευτές Krav Maga χρησιμοποιούν συχνά διαφορετικές τεχνικές και μεθόδους για να βοηθήσουν τους μαθητές τους να επιτύχουν αυτόν τον στόχο. Μπορεί να το κάνουν διδάσκοντας τους πώς να εστιάζουν την προσοχή τους, να ελέγχουν τα συναισθήματά τους και να μειώνουν το άγχος σε στρεσογόνες καταστάσεις.

Το Krav Maga από την Limits Krav Maga δεν είναι μόνο αυτό που μπορείς να κάνεις με το σώμα σου που σε κάνει καλύτερο μαχητή, αλλά το πόσο καλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις το σώμα και τις διανοητικές σου δεξιότητες, που εξαρτάται από το πόσο καλά μπορείς να ελέγξεις το μυαλό και τα συναισθήματά σου. Η ουσία είναι ότι το Krav Maga από την Limits Krav Maga δεν έχει να κάνει μόνον με τους αντιπάλους, αλλά έχει επίσης να κάνει με το πώς σκέφτεσαι και αντιδράς σε ορισμένες κρίσιμες καταστάσεις.