Έγκριτα πτυχία στο Krav Maga

Έγκριτα πτυχία στο Krav Maga

Δεν υπάρχει ουδεμία ανεξάρτητη αρχή π.χ. ομοσπονδία πολεμικών τεχνών που να πιστοποιεί πτυχία Krav Maga διότι το Krav maga – Κραβ Μαγκά δεν είναι καν πολεμική τέχνη ούτε μαχητικό άθλημα αλλά σύστημα αυτοάμυνας . Επίσης δεν είναι καν αναγνωρισμένες από την ΓΓΑ ακόμη και εάν το krav Maga ήταν άθλημα ή μαχητικό σπορ.

Δεν υπάρχει κρατικός φορέας στην Ελλάδα που να έχει αυτό το δικαίωμα ούτε στο Ισραήλ.

Στην Ελλάδα όπως και σε όλο το κόσμο το μόνο που υπάρχει είναι το ηθικό δικαίωμα που προκύπτει αν και εφόσον , υπάρχουν υπογραφές των επισήμων Master, του ΙΜΙ οι οποίοι είναι τέσσερις : Αβί Μοαγιαλ , Γιανίλοβ , Νοα Γκαμπι , Έλι Μπέν και όλοι μέλη της δεύτερης και οριστικής διεθνής Ένωσης του ιδρυτή του Krav Maga του 1995 .

Εκπαιδευτής που έχει περάσει επίσημο σχολείο εκπαιδευτών με υπογραφή ενός εκ των τεσσάρων Master και εάν λάβει υψηλόβαθμη εκπαίδευση με υψηλόβαθμα σχολεία σε Ελλάδα και εκπαίδευση στο Ισραήλ έχει το ηθικό δικαίωμα πλέον να υπογράφει πτυχία Krav Maga – Κραβ Μαγκά.

Η LKM με συνεργασία με κορυφαίους εκπαιδευτικούς ομίλους καταθέτει το εκπαιδευτικό της πρόγραμμα στο υπουργείο Παιδείας και παρέχει και κρατικές βεβαιώσεις .

Επίσης η Limits Krav Maga έχει επίσημη κρατική αναγνώριση από το ΕλληνοΙσραηλινό επιμελητήριο καθώς και ο επικεφαλής της Θοδωρής Ντινόπουλος.

Τέλος ο επικεφαλής και ιδρυτής της Limits Krav Maga Θοδωρής Ντινόπουλος έχει όλες τις επίσημες πιστοποιήσεις υψηλόβαθμες εκπαιδεύσεις και μετά εκπαιδεύσεις από τους επίσημους Master και Expert 5 καθώς και εκπαίδευση στο Ισραήλ έτσι προκύπτει στη Limits Krav Maga – LKM παγκόσμια αναγνώριση .

Τέλος και πολύ σημαντικός λόγος είναι ότι δεν αλλάξαμε την πορεία της εκπαιδευτικής γραμμής μας για απόκτηση βαθμών ! Φέρουμε όπως όλες οι ομοσπονδίες των επισήμων master του ιδρυτή του Krav Maga – Κραβ Μαγκά στο λογότυπο μας το διακριτικό ΙΜΙ

Η LKM είναι η κορυφαία ελληνική ένωση με παραρτήματα σε όλη την Ελλάδα.

Επάνω